PRP Tedavisi

PRP tedavisinin özellikleri arasında kişilerin cilt problemlerini onarmak gelir. Bu tedavi yönteminde kişilerin ciltlerinin onarılması teşvik edilir. Onarım işlemlerinin teşvik edilmesiyle birlikte gözle görülür değişiklikler görülebilir. Özellikle bu konuda spesifik sorunları olan kişiler için yardım alınabilir. PRP tedavisinde leke oluşumları için tedavi programı yapılabilmektedir. Bu konuda alerjik reaksiyonlarınız mevcutsa bu tedavi yönteminden etkilenmezsiniz. Kendi kanınızla uygulanan bir tedavi yöntemi olduğu için herhangi bir reaksiyon durumu ortaya çıkmaz. PRP tedavisiyle birlikte kişilerin akut olarak çıkan ağrı ve rahatsızlıkların giderilmesi için bu tedavi yöntemi
uygulanmaktadır. PRP tedavisiyle istikrarlı bir şekilde uygulama işlemi yapılırsa kalıcı sonuçlar elde edilebilir. PRP tedavisini 6 ayda veya 12 ayda bir tekrar uygulatabilirsiniz. PRP tedavisini uyguladıktan sonra bu konuda hemen etki görülmesini beklememek gerekir. Kişilerin kendi yenileme esasına bakmak gerekir. Tedavinin tam olarak sonuçları üçüncü seanstan sonra veya dördüncü seanstan sonra ortaya çıkabilir. O nedenle kesin bir tedavi süresi verilememektedir.



PRP Tedavisinin En Önemli Özelliği

PRP Tedavisi yönteminin en önemli özelliği genleştirici olmasıdır. PRP tedavisi yönteminde kişilerin uygulanan bölgelerinde tek bir yoğunlaşma bölgesi oluşmaz. Bu konuda PRP tedavisi daha büyük bir ortama yayılır. Bu sayede tedavinin kalıcı olmasıyla birlikte bir avantaj elde edilebilir. PRP tedavisini uygulanan sonuçlarının görülmesiyle birlikte bunun etkisi tamamen kişiye ait olur ve hemen gitmez.

Yorumlar