PUBG mobile

Battle Royal oyunların PC’de patlama yaşamasına sebep olan Playerunknown's Battlegrounds oyunu, aynı başarıyı PC’lerden sonra mobil platformlarda da gösterebilir. Hali hazırda Playerunknown's Battlegrounds oyunu PC ve konsol platformlarını kasıp kavururken oyunu tasarlayan şirket tarafından oyunun mobil platformlar için de tasarlandığı açıklandı.


Oyunun Çin’deki dağıtım haklarını elinde bulunduran Tencent, QQ isimli bir medya platformu tarafından oyunun mobil platformlar için sorunsuz bir şekilde geliştirildiğini söyledi. Ayrıca oyunun mobil platformlar için olan sürümünü yine BlueHole adlı firma geliştirmektedir. Playerunknown's Battlegrounds oyunu PC sürümünde içerisinde barındırdığı tüm özelliklerin aynısını mobil platform için tasarlanan sürüm için de tasarlandığını açıklayan Tencent, bakalım bizleri nasıl bir oyun ile karşılayacak.

PUBG Mobile ile PUBG Mobile Lite Arasındaki Fark Nedir?

PUBG, mobil platformlar için çıkacak

PUBG Hali hazırda Playerunknown's Battlegrounds oyunu PC’de erken erişime sunulmuş bir oyun olarak, 12 Aralık tarihinde Xbox One için piyasaya sürülmüştür. Ayrıca tüm bunların yanı sıra bir geliştirici ekip tarafından üstlenen Playerunknown's Battlegrounds oyunun mobil sürümünün geliştirme sürecine eklenmesi ile muhtemelen Playerunknown's Battlegrounds oyunun PC sürümünde aksamalara sebep olabilir.

Tüm PUBG haberleri için : https://teknodiot.com/oyun/pubg

Yorumlar