İNSTAGRAMDAN TAKİBİ BIRAKANLARI ÖĞRENMEK MÜMKÜN MÜDÜR?

       instgram takipçi sayısı artırmak için instagram takipçi satın alma yöntemini hemen hemen herkes bilmektedir. instagram da fazla takipçi sahibi olmak isteyen, blinir bir prfile sahip olmak isteyen kişiler bu yolla takipçi sayılarını artırabili. Ancak bazen takipçi satın aldıktan belli bir süre sonra takipçi sayısında düşüş olabilmektedir. Peki takibi bırakanları belirleme yöntemi nedir?


       Günümüzde sosyal medya uygulamaları arasında birinci sırayı instagram almaktadır.  Çünkü fotoğraflarımızı rahatça paylaşabileceğimiz bir uygulama olduğunu bildiğimiz için hemen hemen hepimiz instagrama yöneliriz. Bazı instagram kullanıcıları için takipçi sayısı oldukça önemlidir. Daha fazla takipçi kazanmayı amaçlar bu kitle.  İnstagram takipçisi kazanmayı amaçlarken bir yandan da mevcut takipçi sayılarını korumayı isterler. Kullanıcılar kendi instagram sayfasına girerek takipçi sayılarının ne kadar olduğunu ve kaç kişinin kendilerini takibi bıraktığını görebilirler ama kimlerin takibi bıraktığını öğrenemezler. Hergün takipçi sayılarını kontrol ederek kimlerin kendisini takibi bıraktığının arayışına girerler.


      İnstagram uygulaması sizi takibi bırakan kişiler olduğunda size bununla ilgili bilgi vermez. Tek tek kimin takibi bıraktığını da araştıramayacağınıza göre bunun için çözüm yolu bulmaya çalışırsınız.  Google üzerinden instagram takibi bırakanlar ile ilgili bir araştırma yaptıktan sonra kendinize uygun en güvenli uygulamayı indirerek  kimlerin sizi takipten çıktığını anında öğrenebilir ve isterseniz siz de onları takipten çıkarabilirsiniz.  Ayrıca yüklediğiniz instagram takibi bırakanlar ile ilgili uygulama sizi takibi bırakanları anında size bildirir. Böylece sizin tek tek kimlerin takibi bıraktığını araştırmanıza gerek kalmaz. Üstelik bu konuyla ilgili merakınızı gidermiş bulunursunuz.

        Eğer siz de takipçilerinize düşkün bir kullanıcı iseniz ve fazla takipçi sizi tatmin ediyorsa mevcut takipçi kitlenizi korumanızda fayda vardır. Ben korumaya çalışıyorum ama gitgide takipçi sayım düşüyor ve takip ettiğim kişilerle orantısını yakalayamıyorum bende onları takipten çıkarmak istiyorum diyor iseniz eğer dediğimiz gibi instagram takibi bırakanlar  ile ilgili güvenilir bir uygulama bularak hem sizi kimlerin takipten bıraktığını bulursunuz hem de sizi takip etmeyen kişileri siz de takibi bırakabilirsiniz.  Böylelikle takipçi ve takip edilenler arasındaki orantıyı dengelemiş olursunuz.

Yorumlar