Bebek Odası Ürünleri

Bebek odasını oluşturabilmek için öncelikle bazı ürünler gerekir. Bu ürünlerden bazıları bebek beşiği, bebek odası halısı veya bebek odası dolabı gibi birçok ürün bulunur. Bu tür ürünler bebeğin ebeveynleri belirler. Bebek odası ürünlerinin daha sade bir görünüm olması adına ebeveynler daha titiz hareket etmektedir.
Bebek odası tasarımlarında genellikle cinsiyete göre tercihler yapılır. Bebek odası tasarımlarında erkek bebekler için turkuaz dişi bebekler için pembe rengi en sık kullanılan renkler arasındadır. Bebeğin cinsiyeti bilinmediği zaman unisex bir şekilde daha bağımsız renkler kullanılmaktadır. Genellikle krem rengi veya beyaz rengi ağırlıkta kullanılır. Bu renkler bebek odasının daha ferah görünmesini sağlar. Ebeveynler bebek odası ürünlerinin bu renklere uyumlu olması konusunda dikkat edebilirler. Günümüzde birçok çeşitlilikte ürün bulunmaktadır.

vestiyer portmanto

Özellikle bebek beşiklerinin birçok alternatifi bulunur. Çekmeceli veya dolaplı bir şekilde bebek beşiğinin birleşik bir modelini bebek odasına koyabilirsiniz. Bu şekilde daha az yer kaplanmış olur ve daha kullanışlı bir alan yaratmış olursunuz. Bebek dolabına veya çekmecesine bebeğin eşyalarını yerleştirerek daha minimal bir yaşam merkezi oluşturabilirsiniz. Bebek odası içerisinde perdeleri, halıları ve diğer eşyaları bebek odası rengine uyumlu bir şekilde seçebilirsiniz. Bu sayede daha uyumlu bir görünüm yakalanmış olur. Ayrıca bebek odası içerisinde bazı öğretici alanlar oluşturarak bebeğin ilerleyen yaşlarda bu tarz aktivitelerle uğraşmasına sebep olabilirsiniz.

5 Çekmeceli Lükens Ayaklı Büyüyen Bebek beşikleri Mavi

By golden ile en şık bebek odaları yapma şansınız bulunuyor hemde en iyi fiyatlarla : www.bygolden.com

Yorumlar