Pvp Serverler

Günümüzde bilgisayar oyunları konusuyla birlikte hayatımıza giren PVP oyunları, public private serveri yani herkesin kullanabileceği açık serverlerdir. Kullanımları herkese açık olduğu için; belli bir sertifika ya da uzmanlık olmaksızın, konuda ilgisi ve bilgisi olan herkes, PVP serverleri kullanabilmektedirler. Günümüzde oynanmakta olan pek çok online oyunun, ülkemizde ve tüm dünyada çok sayıda PVP serverleri bulunmaktadır.


PayitahtMt2 1-120 Offical pvp serverler'e ses getirecek Macerada sende yerini al

PVP serverlar, önceden sadece uzman kişilerin kullandığı serverlarken, daha sonra oyun yapım şirketlerinin bir hata sonucu özel dosyalarını internete sürmesi ile birlikte ele geçirilerek internet üzerinde yayılmış, bunun üzerine bu konuda ilgisi olan pek çok kişi dosyaları alıp kullanmaya başlamışlardır. Bu yasal olmayan kullanımlarla, aslında oyunlar daha da gelişmiş ve oyunlara olan ilgi ve oyuncu kitlesi sayısı büyük bir hızla artmıştır. PVP serverlar kullanılarak, oyunlarda üretimden gelen hatalar ve oynarken oluşan aksaklıklar düzeltilmiştir. Aynı zamanda, oyunlara yeni özellikler eklenerek, daha eğlenceli hale getirilmişlerdir. PVP serverları en iyi şekilde yönetebilen ve bu oyunlara talebi arttırabilen kişiler, gerçek anlamda büyük paralar kazanabilmektedir. Yani bu sektör, eğlence sektörü olmasının yanında, pek çok kişinin de geçim kaynağı haline gelmiştir.

Forum Metin2 | Metin2 pvp serverler | pvp serverler

Metin2 PVP serverler, Metin2 oyunlarıyla pek çok anlamda benzerlik gösteren, ancak bazı güncelleştirmelerle daha gelişmiş hale getirilmiş oyunlardır. Oyunlarda eğer hatalar varda bunlar düzeltilmiştir. Ayrıca, oyunlara yeni özellikler eklenmiştir. Örneğin; metim2 oyunlarında tek bir zorluk seviyesi varken, metin2 server oyunlarında, oyuncu istediği şekilde oyunun zorluk seviyesini ayarlaya bilmektedir. Normalde metin2 pvp serverler de bazı aktiviteler mevcuttur. Ancak bu etkinlikler için, oyuncuların belli zamanları beklemesi gerekmektedir. Metin2 server oyunlarında, bu etkinliklere katılmaz zaman limiti kaldırılmış olup, oyuncular etkinliklere istedikleri her zaman beklemeden katılabilmektedirler.

Yorumlar