Deri Ceket Sezonları Ne Zamandır?

Bazı insanlar için her ne kadar kullanımı trendlere bağlı gibi görünse de aslında bu  deri ceketler ile dört mevsim kıyafet kombini yapılabilir.  Şık bir partiye giderken ya da kır düğününe giyebilirsiniz.  Doğru takı ve ayakkabı seçimi ile şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. 
Deri ceket modası diye bir şey yoktur.  Her sezon her tarza uygun bir ceket mutlaka bulunur.  Moda haftalarında mutlaka her sezon bir iki yeni model ya da kombin kesinlikle bulunur. Şuan satın alabileceğiniz en iyi ceket modelleri konusunda sizlere biraz yardımcı olalım. Herkesin dolabında bir deri ceket bulunmalıdır.  Beden yapınıza ve tarzınıza uygun deri ceket modellerini öncelikle belirleyin.  Ve sonrasında alışverişe başlayın. Size tavsiyemiz mutlaka deneyerek satın alın.  Ve domuz derisinden uzak durun.  Koku konusunda size zor durumda bırakabilir. 


Deri ceket denince her ne kadar renkli modeller üretilse de genelde her kıyafet ile kombin yapılabilen siyah renk seçiliyor.  Siyah renkten sonra en fazla tercih edilen renkler taba ve kahverengi gibi görünüyor. 
Stil tercihlerinizde klasik stiller her zaman her durumda kullanılabilir.  Bir parti için ya da klasik bir gömlek kombini ile bile abes ile iştigal görünmez. 
Sünni deri geçici bir süre için kullanabilirsiniz, ancak kısa sürede dökülme yapacaktır.  Ve uzun süreli bir yatırım değildir.  Üstelik bazı suni deriler tıpkı domuz derisinden üretilen gerçek derinin yaptığı gibi kötü koku yapabilir. Gerçek deri kolaylıkla sadece su ile temizlenebilir.  24 saat içerisinde yeni alınmış gibi olacaktır. 


Yorumlar