Burçlar Nedir?

Burçlar, içinde astroloji, birbirlerine göre konumlarını gösteren göklerin bir grafik, Güneş,Ay, gezegenler ve yükselen ve midheaven işaretler Zodyak zamanında belirli bir anda belirmesi ile oluşan doğum tarihinize ve saatinize göre belirlenir.   Bir burç, kişinin yada kurulmuş bir şehrin yada ülkenin şimdiki zaman hakkında bilgi vermek ve gelecek olayları tahmin etmek için kullanılır.
Günlük Burç Yorumları , Haftalık Burç Yorumları , 22 Ocak 2020

Bireysel bir burç genellikle doğum  anını çizer ve astrologlar tarafından karakteri analiz etmek için ve diğer astrolojik verilerle birlikte geleceği tahmin etmek için kullanılır. Bu, her gök cismin belirli bir anda diğer gök cisimleri ile geometrik ilişkisine göre değiştirilmiş kendi mitolojik karakterine sahip olduğu inancına uygundur. Evrendeki her şey birbiriyle ilişkilidir, bu bedenler özellikle yenidoğanda bir etki gösterir. Bir burç dökümünde, gökler genellikle 12’ye bölünmüş bir daire ile temsil edilir. Bu evlerin her birine insan yaşamının zenginlik veya evlilik gibi çeşitli bölümleri atanmıştır. Belirli bir evin içine giren gezegenin, o evle ilgili konuları etkilediği söylenir.

burçlar hakkında herşey

Burç Haritam İle İlgili  Bilgiye Nereden Ulaşabilirim? 

Milattan önce 3. Yüzyılda başlayan kişilerin yıldız haritalarından burçların okunması yapılan doğru analizler ile günümüze kadar geliştirilerek gelmiştir.  Hatta bu günlerde teknolojiden destek alınarak daha kısa sürelerde burcunuza ait yıldız haritaları çıkarılabilmektedir.  Doğum ayınız dolayısı ile burcunuz yaşamınızı, zihinsel sağlığınızı ve hatta görme yeteneğinizi etkileyebilir.
Şimdi burçlarınız ile ilgili 2020 detaylı bilgiye sahip olmak için çok kapsamlı bilgi veren siteler bulunuyor. 

Yorumlar